За нас

Ако се огледате из улиците на града, можете да останете с впечатлението, че единственият начин да се рекламира бизнес е като се монтира билборд точно в центъра на някое натоварено кръстовище. Добрата новина е, че всъщност това изобщо не е така и ние от Cover Print сме решили да внесем малко разнообразие в схващанията за добър брандинг и реклама.

През 2014 г. създадохме екип от млади хора, който да помогне на малки и големи бизнеси с част от тяхната реклама. Ние се занимаваме с продукти в сферата на графичния дизайн, широкоформатния, офсетов и дигитален печат. Целта ни е заедно да сътворим нещо, което да изглежда добре, да е на достъпна цена и в същото време с добро качество. С голяма доза креативност, много мотивация и щипка забавление ние създаваме рекламни материали за фирми от най-различни браншове.

Ние разполагаме с търговски, координационен, технологичен, дизайнерски, предпечатен, печатен отдел. Екипът ни е изключително мотивиран, квалифициран и креативен. Новите проекти са интересно и приятно предизвикателство за нас. Правим това, което обичаме и в което сме добри.

Широкоформатен печат

Изработка и печат на широкоформатни рекламни материали.

Дигитален и офсетов печат

Висококачествен печат и изработка на рекламни продукти и опаковки.

Директен печат

УВ печат, сито печат, щампи

Графичен дизайн

Лого дизайн, корпоративен дизайн

Нашите умения

Широкоформатен печат

100%

Дигитален и офсетов печат

100%

Директен печат

90%

Графичен дизайн

95%

От първия момент служителите на фирмата се отличиха с изключителен професионализъм и разбиране при изпълнението на поръчките. При разработката на дизайна се изявиха като иновативни креативни и със свежи идеи и предложения.
Управлението на поръчките беше на много високо ниво – като срокове, изпълнение и цялостна услуга.
Проявените до сега професионализъм и коректност ни дават основание да препоръчаме фирма COVERPRINT, като надежден и лоялен партньор.

ЛАТЕКОЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Настоящата референция се издава на фирма COVERPRINT като положителна оценка за цялостната работа като наш доставчик. По време на съвместната ни работа те се доказват като истински професионалисти във всеки аспект на рекламния сектор. Предпочитан наш доставчик заради навременните доставки, качеството на дизайна и изделията.

Liebherr в България

Фирма "Кавър Принт Груп" ЕООД, с която работим от две години, спечели нашето доверие, като показа своите предимства пред конкурентите си в бранша - високо и безкомпромисно качество и добри цени. Фирмата е отличен доставчик на рекламни материали, от които се нуждаем.

Атанас Антонов Йеферхоф

За изминалите 3-4 години съвместна работа с "Кавър Принт Груп" ЕООД, винаги сме били удовлетворени от предлаганите от тях услуги.
Винаги отлично качество, винаги на разположение и предлагат най-конкурентните цени.

Кинетик Трейд

Като възложител винаги сме приемали получения от "Кавър Принт Груп" ЕООД продукт без забележки. Рекламните им материали са прецизно изработени и успешно конкурират фирми от този бранш.

Мечкуев Дизайн